Фото ПлейбойЛятото е в разгара си и всеки се стреми да

...
Фото ПлейбойЛятото е в разгара си и всеки се стреми да
Коментари Харесай

Защо Катя от Ритон гладува по цял ден

Фото " Плейбой "

Лятото е в разгара си и всеки се стреми да наподобява добре в яркия за сезона аутфит. Но за тази цел би трябвало да се лиши от несъразмерни кулинарни удоволствия. Малцина са късметлиите, които могат да си разрешат разсипничество на трапезата, което по-късно да не разгневи кантара. Ето по какъв начин го вършат звездите.     

Култовият дует „ Ритон “ се завърна с нов шлагер - „ Брой до три “. Катя - фаворитка на няколко генерации, зарадва мъжката публика, като се появи по бански в клипа към парчето. 63-годишната звезда показва безупречна фигура, почтена за завиждане. Как Катя е съумяла да влезе във форма? Здравко - сътрудникът й на сцената и в живота, разкри, че певицата е употребила пандемията, с цел да се стегне. Катя показа, че се е подложила на непоколебим режим при започване на втория локдаун. Диетата, на която се стопира, е интервалното недояждане. Ритонката се храни единствено 4 часа в денонощието - сред 12 и 16. Признава, че така и така не закусва, тъй че елементарно влиза в темп, а в този момент към този момент е привикнала и да не вечеря. Всеки ден следи тежестта си изкъсо на кантара. Спазвайки този режим, Катя смъква 9 кг.

Ани Салич пък е решила да се отдаде на лятно пречистване. Известната телевизионна водеща се е нахъсала да смъкна няколко ненужни кг, като мине на здравословна диета от плодове и зеленчуци. Набляга на любеница и череши. Звездата от Нова телевизия се похвали, че към този момент е с два кг надолу.

Гала продължава да засрамва по-млади колежки с съвършената си фигура. 54-годишната водеща на „ На кафе “ разкри, че с 90-дневната диета се е отървала от няколко непотребни кг. Телевизионерката споделя, че е свалила 6 от тях единствено за месец по време на режима и то без да гладува и без да изпитва какъвто и да е дискомфорт или липса на сила. Гала не крие, че след 50 поддържането на фигурата изисква повече внимание и изпитание, защото метаболизмът се забавя. Тя се доверява на 90-дневната диета, тъй като други режими, които е пробвала до момента, вредят на здравето. 

Автори на 90-дневната диета са две словенки. Основният й принцип е разделното хранене по дни. През първия се употребяват белтъчини, през втория – бобови, третия – въглехидрати, а четвъртия – плодов. След това се стартира изначало, до момента в който се доближи до 90-ия ден. На всеки 29 дни се прави и воден режим, по време на който се пият само чай и вода.

Диетата стана доста известна, тъй като не изключва обичаните ни лакомства като шоколада и сладоледа, или пък вкуснотии като пържените картофки. Режимът продължава три месеца и приблизително се смъкват по към 15 кг. Много хора обичат поддържат диетата и след третия месец, защото е лесна и ефикасна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР